Segl

印章  Segl

006 (640x640)

Segl bruges i maleriet til at fuldføre en sammensætning og giver ekstra mening. Beskuerens øje henledes på den lyse røde farve, som i kontrast til resten af ​​maleriet. disse små pakninger er visuelt kraftfulde og giver til maleriet en vigtig balancerende virkning. Kinesisk / japansk segl er et segl eller stempel, der indeholder kinesiske tegn anvendt i Østasien for at bevise identitet på dokumenter, kontrakter, kunst eller lignende poster, hvor forfatterskab anses for vigtigt. Segl er typisk lavet af sten, nogle gange af træ. Ordet 印 henviser specifikt til aftryk skabt af forseglingen. Det mundrette navn chop, når der henvises denne slags segl, blev tilpasset fra en malaysisk ord under koloniseringen af ​​de Straits Settlements. Østasien øjeblikket bruger en blanding af segl og hånd underskrifter, og i stigende grad, elektroniske signaturer. Men især i Japan og Kina, forbliver segl almindeligvis anvendes i stedet for en underskrifter når gør forretninger eller andre procedurer, og i visse tilfælde, kun segl er acceptable. Underskrift og segl-mærket er ikke kun et tegn på forfatter; selv er et kunstværk. Seal er skønheden i rø020 (640x640)d og hvid, som vække passion kalligrafer og malere, og presset segl giver indtryk, som viser til en en af ​​gravering arbejde. Det anses derfor stempel materiale af forfattere.

朱砂  Rød Blæk

De anvendes typisk med rødt blæk eller cinnober pasta. Den røde pasta anvendes til tætning blæk og imponerende lavet af fint pulveriseret cinnabar (kviksølvsulfiden), blandes med en frøolie fra Fukien Te eller castorolie, der har været udsat for solen i tre år, derefter tilsat til fint formalet cinnober. Dette er blot en af mange formler.

Typer af Segl Røde tegn segl aftrykker tegn i rødt blæk, undertiden benævnt Yang segl. Hvide bogstaver segl indfotografere baggrund i rød, efterlader hvide bogstaver, undertiden benævnt Yin segl. Rød-hvide bogstaver kombineret segl anvendes sammen til holde balancen Yang og Yin filosofi overvejelse.014 (640x640)

Materiale af Segl

Det bedste materiale er fra 黄山 Huangshan i Kina.

012 (640x640)

Share Button